Föreningens aktiviteter

Fotboll

Föreningen har ett seniorlag som spelar i skärgårdsserien. Föreningen ingår också i ett Old Boys-lag tillsammans med närliggande Knippla och Hyppeln. 

Under sommaren håller föreningen fotbollsträningar för barnen ett par gånger i veckan.

Idrottstimman

Medlemmar i åldrarna 5-12 år testa på idrotter på våra olika anläggningar. Varje vecka provar vi på en ny aktivitet och utforskar några av idrottsvärldens olika sporter.

Vi ses på söndagar, 

5-7 år - kl 16 

8-12 år - kl 16.45

Info/påminnelse ges på Rörö IF:s Whatsapp-kanal samma dag.


Bootcamp

Bootcamp hålls främst i "Hallen" vintertid och utomhus vid fotbollsplanen under sommarhalvåret.

Medlemmar ses på torsdagar kl 18.30 samt söndagar 17.30, info ges på Rörö IF:s Whatsapp-kanal.


Inte medlem men vill träna med oss? Inga problem, det går fint att swisha 50kr per gång du är med till vår swish. 

Seniorgympa

Ledarledd gympa för seniorer erbjuds varje vecka under höst- och vårterminen på måndagar 18:00 - 19:30 i Hallen. Våra yngre medlemmar är välkomna att försöka hänga med i tempot på passen. Racketcenter

Vårt racketcenter med tennis och padel är beläget på berget ovanför hamnen, man kan antingen använda trappan från parken upp eller ta brinkevägen runt. 


Dessa anläggningar bokas via Matchi. 

Padelturnering kan bli aktuell under 2024, håll utkik på våra sociala medier och anslagstavlor.

Tennisplanen renoverades under våren 2021 och är nu en topsand-bana med fina spelegenskaper. Samma år byggdes även padelbanan.


Simskola

Simskola under 2024 hålls vid den kommunala badstranden Gula skären under v 28-29 för barn från 5 år och uppåt. Märkestagning annonseras senare. 

Kostnad: 
  • 1v: 200kr/barn
  • 2v: 300kr/barn. 
Innebandy

Våra barn och ungdomar använder vår idrottshall för att spela innebandy.

Medlemmar över 15 år spelar på lördagar runt 16:00 - 18:00 i Hallen, mer info om tid brukar uppdateras via Rörö IF:s Whatsapp-kanal. 

Beachvolleyboll

I direkt anslutning till hamnen ligger vår beachvolleybollplan som är väldigt populär och bjuder in till spontanidrott och är flitigt använd under sommarmånaderna.

Boule

Sida vid sida med beachvolleybollplan ligger våra 6 bouleplaner som också är ett populärt nöje, höjdpunkten är bouleturneringen som spelas på Rörödagen som är helgen efter midsommar varje år.